Baltena

FEESTJE! De Altenawijk bestaat dit jaar 50 jaar en dat moet gevierd worden!  Smeer je beentjes maar al in voor een nooit gezien bal in onze wijk: BALTENA. We zijn enorm blij dat we hiervoor zaal De Vleugel mogen gebruiken in de Altenaschool en dat we muziektalent van eigen bodem mogen verwelkomen: Covergroep Zat van A met o.a. wijkgenoot Peter Van Herck (zoon van Emmy en wijlen Robert van Herck) zal zorgen voor de nodige ambiance met kwaliteitsvolle covermuziek.  Daarna zal DJ Steve Wils (eveneens wijkgenoot) het beste van zichzelf geven – plezier verzekerd voor jong en oud!
De avond begint met een praatcafé met tal van boeiende gasten. Niet te missen! We hopen jullie massaal te mogen verwelkomen op zaterdag 5 oktober vanaf 18:30 u.
kaarten € 5 – VVK € 4 in dagbladhandel Boekjes en zo – Edegemsesteenweg 108

baltena

Op het programma staat eerst een praatcafé met een aantal interessante gasten die een belangrijke of merkwaardige rol gespeeld hebben in onze wijk.

ZatVanANadien volgt er een optreden van de covergroep Zat van A. Bassist Peter van Herck groeide op in de Altenawijk en hij belooft alvast voor de nodige ambiance te zorgen met zijn band.

starlight

Daarna neemt DJ Steve Wils van Starlight Events positie in aan de draaitafel en mag er gedanst worden tot in de late uurtjes.  Steve woont ook in de Altenawijk.

De kaarten zijn binnenkort verkrijgbaar in voorverkoop bij onze medewerkers of aan de kassa. Verdere details volgen.
Uiteraard is deze fuif niet voorbehouden voor bewoners van de Altenawijk alleen. Neem gerust je vrienden mee!

Wil je graag helpen bij de voorbereiding van de fuif of tijdens de fuif, geef ons dan zeker een seintje. Alvast bedankt!

De volgende dag – zondag 6 oktober – organiseert de wijk haar jaarlijkse garageverkoop en het weekend daarna, op zaterdag 14 oktober verwachten we jullie massale opkomst voor Sprookjespark Altena.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s