Wijk in actie

De meest succesvolle activiteit van de laatste jaren is ongetwijfeld de garageverkoop. Over deze activiteit van de wijkwerking kan je alles lezen in deze rubriek. Voor de foto’s van de verschillende activeiten surf je best naar “Wijk in beeld” bovenaan in het menu.

De Altenawijkfeesten van weleer waren zeer populair, zelfs tot buiten de wijkgrenzen. Op deze site zal je herinneringen kunnen ophalen. De laatste jaren zijn de festiviteiten veel beperkter. Stilaan begint het in sommige straten terug te kriebelen wat resulteerde in enkele zeer gezellige straatfeesten in o.a. de Bochtstraat, de Antwerpsesteenweg, de Biesaard, … 

We kunnen onmogelijk alle activiteiten publiceren die plaatsvinden in Cultuurpunt Altena of in Zaal de Vleugel. Daarvoor verwijzen we je door hun respectieve websites. Het is niet uitgesloten dat we toch af en toe een wijkgebonden activiteit zullen vermelden op deze site.

Wens je op de hoogte gehouden te worden over de verschillende activiteiten (en andere nieuwtjes), klik dan op Home in het menu geef je emailadres op bij  “ik wil op de hoogte blijven”.

Wens je een wijkgebonden activiteit  in de kijker zetten op deze website, dan mag je het contactformulier gebruiken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s