Evenementen uitgesteld

We hadden het ook liever anders gezien, maar het ziet er niet naar uit dat Covid-19 bedwongen zal zijn tegen begin oktober. Wijkwerking Altenawijk heeft dan ook beslist om dit jaar geen garageverkoop en rommelmarkt te organiseren en niet te wachten op richtlijnen van de overheid. Het lijkt ons geen verstandige keuze om vele honderden bezoekers naar onze wijk te lokken die allemaal tussen dezelfde voorwerpen zitten te snollen, zelfs niet wanneer iedereen de veiligheidsvoorschriften zou respecteren of wanneer we de bezoekersaantallen zouden beperken.  We zijn er van overtuigd dat we op jullie begrip mogen rekenen, al beseffen we dat het niet leuk is om twee jaar op rij met je koopwaar opgezadeld te blijven. Gelukkig zijn er nog andere mogelijkheden om deze spullen kwijt te geraken of wellicht lukt het wel om ze (nog eens) tot een volgende editie te bewaren.

Om die zelfde redenen zullen er dit jaar ook geen wijkfeesten plaatsvinden.
Tot onze grote spijt zit een wereldkampioenschap wc-werpen in zomerbar Barbaar er ook niet in dit jaar.

Wat het Altenatiefje betreft – ons 3-maandelijks wijkkrantje – slaan we de lente- en zomereditie over. Uiteraard worden de sponsorcontracten automatisch een half jaar verlengd. In september hopen we een volgende editie te mogen bezorgen. Dringende berichten kan je terugvinden op onze website of sociale media, mocht dat nodig zijn.

Voor zover we weten, is onze wijk voorlopig behoorlijk goed gespaard van Covid-19 en hopelijk kunnen we dat op deze manier zo houden. We kunnen dus maar best met zijn allen de regels respecteren, afstand houden, mondmaskers dragen waar nodig, de handen regelmatig ontsmetten en onnodige contacten en verplaatsingen vermijden of beperken,  zodat we zo snel mogelijk weer het normale leven kunnen hervatten. Geniet van de zomer en je vakantie, ook al is dat misschien iets dichter bij huis dit jaar. 

Keep safe!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s