Vergeet het niet! BBQ, enquête, infoavond, voortuinwedstrijd, …

WC-werpen
Op zaterdag 4 juni ben je van harte welkom op de Altenawijkfeesten in de Altenastraat. Er wordt weer met WC’s geworpen. Zal het record van vorig jaar sneuvelen? Of zullen er vooral WC-potten sneuvelen? Komt dat zien! Of waag zelf een worpje (vanaf 17 u). En trommel gerust al je vrienden op (of deel dit evenement met je vrienden op Facebook). Ook voor de studenten die in de blok zitten is dit de ideale manier om zich even af te reageren. Voor alle duidelijkheid: wij zorgen voor de WC-potten. Meer info op de pagina van de wijkfeesten.
Het WC-golfen of WC-borstelwerpen staat ook dit jaar op het programma. Dolle pret voor jong en oud!
WC-worp

Inschrijving barbecue
Vanaf 18 u. ben je welkom op de BBQ. Om voor de hand liggende redenen vragen we je om in te schrijven. Dat kan via dit online inschrijvingsformulier. Doe dit liefst vóór 29 mei.

Foto’s Speeltuin Altena
Tijdens diezelfde Altenawijkfeesten wordt een fototentoonstelling ingericht naar aanleiding van 30 jaar sluiting van de legendarische speeltuin van de nonnekes. Heb je nog foto’s of ken je iemand die er heeft, dan zou je ons daar ontzettend veel plezier mee doen! Geef ons dan zo snel mogelijk een seintje. Hartelijk dank!
Terwijl de ouders herinneringen ophalen, kunnen de kinderen zich uitleven op een supercool springkasteel.

Fuif!
Na de BBQ mogen de kinderen zich uitleven tijdens de kinderdisco. Daarna is het aan de volwassenen. Onze DJ Steve Wils zal er een stevige lap op geven. Jij komt toch ook een danske placeren?

Enquête Alternatiefje
Mocht het nog niet gebeurd zijn, neem je dan even 5 minuutjes tijd om de enquête i.v.m. het Alternatiefje (en de wijkwerking) in te vullen? Dat kan ook online. ’t Is zo gebeurd. Doe dit bij voorkeur vóór 25 mei. Dikke merci!

Infoavond darmkankerpreventie en gezonde darmflora
Op woensdag 1 juni vindt een erg leerrijke infoavond plaats in de Altenakapel (Cultuurpunt Altena) over het belang van een gezonde darmflora en over dikkedarmkankerpreventie.  Deelname is gratis, maar vooraf inschrijven is wel een must. Meer informatie en het inschrijvingsformulier vind je op deze pagina.

Voortuinwedstrijd
De jury zal eerstdaags langskomen om jullie voortuintjes te inspecteren. Welke voortuin voldoet aan deze criteria: verzorgd, mooi, creatief, origineel, ecologisch, … ? Die valt misschien wel in de prijzen! Laat gerust weten (op altenawijk@gmail.com) welke voortuintjes we zeker moeten bekijken, dan sturen we de jury die richting uit.

Meldpunt
Heb je nog wijknieuwtjes te melden, stuur ze dan naar altenawijk@gmail.com. Maakt niet uit wat, als het maar met de wijk te maken heeft: geboorten, jubilarissen, overlijdens, bijzondere verjaardagen, wistegijdatjes, verloren huisdieren, …

Alternatiefje
Voor wie het in Keulen hoort donderen bij het lezen van al het voorgaande: je hebt wellicht het Alternatiefje van maart gemist. Lees het dan snel integraal online.
We doen ons uiterste best om het Alternatiefje van juni nog eind mei in jullie brievenbus te krijgen.
Wil je het wijknieuws nog meer op de voet volgen, like dan de Facebookpagina van de Altenawijk.

Tot binnenkort op de wijkfeesten!
Wijkwerking Altenawijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s