Kersthappening in de Altenawijk

kerst2015

Op zaterdag 19 december viert de Altenawijk Kerst!
Om 15 u. zal de Kerstman een toertje maken door de wijk met paard en kar.
Vanaf 16 u. zijn de kinderen welkom in de tent op het pleintje halverwege de Altenastraat, ter hoogte van de Steentjeslaan.

Wie een tekening (bijvoorbeeld die uit het Alternatiefje van december) afgeeft aan de Kerstman wordt rijkelijk beloond met een verrassingspakket. Uiteraard mogen de papa’s en de mama’s meekomen. De kinderen krijgen ook een gratis warme choco. Ze kunnen zich ook uitleven met de volksspelen. Vanaf 17 u. verwelkomen we iedereen met een gratis glühwein.

PRIMEUR! Tijdens de kersthappening zal je verse zelfgemaakte pompoensoep kunnen smullen! Evelien Dullers duikt daarvoor in de kookpotten. Zij verzorgt al ruim een jaar het kokkerelleke in ons Alternatiefje. Met dank aan Liliane en Cindy van De Groentenloods voor die grote kanjers van pompoenen!

Je kan je verwarmen aan de vuurkorf, maar ook onze feestelijke tent zal verwarmd zijn. Iedereen is van harte welkom om gezellig te komen keuvelen met de andere buurtbewoners. Kom gerust genieten van een jeneverke, een glühweintje of een biertje. Een hongertje kan je ook te lijf gaan met een hotdog – met of zonder ‘sjoekroet’.

De wijkwerking wenst jullie gezellige feestdagen toe!

kerstman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s