Altenaschool internaat voor één nacht

De kleuters van de drie klasjes van de derde kleuterklas van de Altenaschool worden nog eens extra in de watten gelegd tijdens de laatste week van het schooljaar.  Ze mogen al even proeven van wat hen volgend schooljaar te wachten staat door een lesuurtje mee te volgen met de leerlingen van het eerste leerjaar. Voor één keertje mogen ze zelfs een nachtje op de school blijven kamperen nadat ze door de Oudergroep verwend worden met een heerlijke pasta en een lekker ijsje. De leuke avond wordt afgesloten met een verhaaltje en dan gaat het licht uit om 20 u. Sleep-in De ochtend erna worden ook de ouders verwelkomd door de Oudergroep om samen met de kleuters en juf Griet, juf Anneleen en juf Julie te ontbijten op school. Ze krijgen ook een heus diploma en worden uitgewuifd door de andere kleuters en verwelkomd door hun toekomstige juffen. Naar deze onvergetelijke afsluiter van hun kleutercarrière werd al lang uitgekeken.

pasta

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s