Voorzitter Frans Cleys overleden

FransCleysWijkwerking Altenawijk (W.A.W.) meldt u met droefheid het overlijden van haar stichter en voorzitter Frans Cleys.  Na een kortstondige ziekte  is Frans rustig ingeslapen op 22 januari 2015 op 76-jarige leeftijd.
34 jaar geleden stond hij aan de wieg van de wijkwerking en gedurende al die jaren zette hij zich belangeloos in voor zijn wijk. Hij was tevens de oprichter van het Alternatiefje, het 3-maandelijks wijkkrantje van de W.A.W. Na 30 jaar verliezen we nu onze hoofdredacteur. Frans was ook lid van het Altenakoor.
We zijn Frans ontzettend dankbaar voor al wat hij gedurende al die jaren voor de Altenawijk betekend heeft. De wijkwerking wenst haar medeleven te betuigen aan de familie bij dit plotse overlijden.

kruisjeIn het Alternatiefje van maart 2015 zal een uitgebreid in memoriam verschijnen.

De uitvaartplechtigheid vond plaats op vrijdag 30 januari in de Sint-Martinuskerk te Kontich-centrum. U kan het overlijdensbericht bekijken op de website van rouwcentrum Gielis-Veremans.

7 Reacties op “Voorzitter Frans Cleys overleden

 1. Een groot verlies voor onze wijk 😦

 2. Wannes Van Stappen

  Beste Frans, we gaan je erg missen. Vanwege het voltallige Altena – team wensen we de familie en vooral Wiske alle sterkte in de komende periode.
  Wannes

 3. sterkte aan Frans’ familie en vrienden

 4. Een groot verlies voor heel veel mensen! Zijn familie, zijn buren, het Altenakoor, de Altenawijk, … Frans was een heel creatief iemand. Hij zocht voortdurend naar nieuwe initiatieven, zette zich jarenlang belangeloos in voor ‘zijn’ wijk, schreef talrijke interessante artikelen voor het wijkkrantje, hield van koken, was altijd goedlachs … Te veel om op te noemen. Zijn leven was te kort maar wel erg rijk gevuld. Mijn oprechte deelneming aan Wiske, zijn kinderen en kleinkinderen.

 5. Marc Verstappen-Cleys

  Namens de hele familie wil ik jullie even laten weten dat we heel erg gesterkt worden door het mee-verder-leven van al die lieve, bezorgde mensen uit de wijk die ons allemaal aanspreken. We zijn er nu al zeker van dat Wiske in de toekomst gedragen zal worden door jullie en de vele mooie herinneringen die jullie samen kunnen ophalen.
  We wensen jullie ook veel sterkte in het verwerken van deze zo onverwacht snelle wending.

 6. We gaan hem missen,hij was mijn papa zijn eerste klant en vriend en door de jaren heen werd hij ook de mijne. Na 40 jaar gaat hij een leegte laten bij ons.

 7. Cristiane & Ferre Timmermans - De Roeck

  Wij wensen de hele familie heel veel sterkte met dit groot verlies ,ook onze Altenawijk zal hem missen .Onze oprechte deelneming

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s