Zondag 12 oktober: bebloeming van de Altenawijk

Op zondag 12 oktober 2014 (precies 1 jaar na Sprookjespark Altena) zetten we de wijk opnieuw in de bloemetjes. Letterlijk deze keer…

altenabloem

Om 14 u. verzamelen we aan de Altenakapel in het Altenapark om van daar uit het park en de wijk te bebloemen. De gemeente zorgt voor het plantgoed (krokus, sneeuwklok, bostulp, meiklok, boshyacint, narcis, …).

Waar er precies geplant zal worden, kom je dan te weten. Enkele grasstroken in het Altenadomein zullen aangepakt worden, alsook enkele openbare pleintjes elders in de Altenawijk.

Ook kinderen zijn meer dan welkom! Als je thuis een spade hebt, mag je die zeker meebrengen. Wie een handje toesteekt, wordt achteraf beloond: Cultuurcafé Altena trakteert de planters op heerlijk vers appelsap (van de fruitmobiel)!
Volgens de recentste weerberichten mogen we ons zondagnamiddag aan wat bewolking verwachten maar zou het toch droog blijven.

Het resultaat van onze bebloemingsactie zullen we – hopelijk – in het voorjaar ontdekken. Help jij ook mee de Altenawijk nóg fleuriger te maken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s