Motorscooter botst frontaal op tractor

ongeval_motor_tractor
Op de Antwerpsesteenweg in Kontich is vrijdagavond rond 20 uur ter hoogte van de verkeerslichten aan Garage Gonthier een zwaar ongeval gebeurd. De bestuurder van een tractor met oplegger wilde afslaan naar de Antwerpsesteenweg, komende van de Koningin Astridlaan, maar merkte te laat op dat er een motorscooter kwam aangereden. De 44-jarige motorrijder uit Sint-Katelijne-Waver trachtte nog te remmen, maar kon de klap niet vermijden en botste frontaal op de tractor. Hij kwam zwaar te val en raakte hierbij zwaargewond maar zou niet in levensgevaar zijn. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen was hij al terug bij bewustzijn.
Het verkeer werd gedurende enkele uren omgeleid. Op dit kruispunt gebeuren regelmatig ongevallen. De maximaal toegelaten snelheid bedraagt er 70 km/h.

2 Reacties op “Motorscooter botst frontaal op tractor

  1. kruispunt nog maar vrij sinds kwart voor 11!

  2. Kwam juist terug met de fiets van de luchthaven,(had daar nog een laatavondbezoek),en reed er dus voorbij rond 8u30…bedenking die ik er dan steeds bij heb:”Wees voorzichtig..;want het is rap gebeurd en…het kan ook jezelf overkomen!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s