16 mei: Dag van de Buren

Heb je zin om op 16 mei een leuke avond te beleven met je buren, surf dan zeker even naar dagvandeburen.be. Daar vind je tips, affiches en uitnodigingen die je op weg kunnen helpen bij de organisatie van je festiviteit. Dat kan een eenvoudige drink zijn, een barbecue,  een petanquetornooitje of wat dan ook. Je kan ook voor wat muziek zorgen en vergeet ook de kinderen niet.
Op de website vind je ook een overzicht van de andere evenementen die reeds ingediend werden in andere buurten.
dagvandeburen

Bovendien kan je op diezelfde site een straatproject indienen. Heb je een origineel idee om jou buurt wat aangenamer te maken, aarzel dan niet om je plan in te zenden. Wil je graag een speeltuig, een picknicktafel, fruitboompjes of bloembakken in de wijk, of wil je een burentornooi of gocartrace organiseren? Douwe Egberts selecteert 50 projecten die elk tot 2.000 euro steun krijgen. Hoe origineler de ideeën, hoe groter de kans.  Steek vlug de koppen bijeen en waag je kans! En wees vooral creatief. Je dient uiteraard ook rekening te houden met de gemeentelijke reglementen.
straatproject

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s