Bericht van de Kerstman

Beste Altenawijkbewoners en sympathisanten,

Wat ben ik blij dat ik terug in het hoge noorden vertoef in mijn vertrouwde omgeving tussen de rendieren en de prachtige besneeuwde bossen en landschappen. Maar die prachtige dag bij jullie ter gelegenheid van jullie kersthappening zal ik niet vergeten en noteer ik als één van de mooiste dagen van mijn verblijf in jullie contreien.

Wat een gezellige sfeer in de prachtig ingerichte tenten, die ter gelegenheid van de sluitingsactiviteit van Altena 50, een ongelooflijk feestelijk karakter uitstraalden. Ik had mijn handen vol met het uitdelen van geschenkzakjes en speelgoed aan meer dan 80 kinderen. Gelukkig werd ik bijgestaan door lieve medewerkers.

kerstman2013

Maar de klap op de vuurpijl was wel het initiatief dat jullie genomen hadden om nog aan meer dan 125 personen een buitengewoon lekkere maaltijd op te dienen.  Ik heb zelden zo een enthousiast publiek gezien als die dag, alles was in de puntjes verzorgd en er waren alleen maar lachende en blije gezichten. Proficiat aan alle medewerkers die ervoor gezorgd hebben dat dit feest een waar succes geworden is.

Ik kom volgend jaar zeker en vast terug en hoop jullie allen weer te zien op de kersthappening van 2014!

 De Kerstman

sponsors2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s