Welkom op infovergadering circulatieplan

Op donderdagavond 20 februari stelt het gemeentebestuur van Kontich het nieuw circulatieplan voor.  Dit plan werd uitgewerkt in samenwerking met studiebureau Mint na enkele dagen van nummerplaatregistratie in de maand oktober.  Zo hebben ze in kaart gebracht hoe het verkeer in Kontich verloopt.

KontichVCP

Er werden enkele voorstellen uitgewerkt om de circulatie te verbeteren. Deze worden aan het publiek bekend gemaakt op donderdag 20 februari om 20 u. in de AltenakapelBen je benieuwd wat de impact zal zijn op de Altenawijk en de rest van de gemeente, dan raden we je te zeerste aan om donderdag naar de kapel af te zakken. Het gemeentebestuur belooft dat de opmerkingen die tijdens de infovergadering naar boven komen, nog bekeken worden. Het definitieve plan zou begin april volgen.
Tip: we raden je aan om met de fiets of te voet te komen!

Een Reactie op “Welkom op infovergadering circulatieplan

  1. zoals wij al aan het gemeentebestuur en ook aan de schooldirectie hebben gevraagd zou het toch gemakkelijker zijn indien er toegang tot het park en de kapel zou zijn,evenals tot het cafetaria,via de Edegemse stwg. zowel voor de bewoners van de service flats als voor de bewoners van de wijk edegemse stw en dit vooral bij avond als er evenementen in de kapel zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s