Eindejaarsconcert ‘Slavonic Dances’ door Neretva Ensemble

Slavonic DancesDit jaar klinken er tijdens het eindejaarsconcert van het Neretva Ensemble niet enkel instrumenten maar ook stemmen! Samen met het Edegems Basilicakoor werkte het ensemble opnieuw een eigenzinnig programma uit met o.m. muziek van Antonin Dvořák, John Williams, Andrew Lloyd Webber en John Rutter.
neretvaHet Neretva Ensemble staat onder de deskundige leiding van dirigent Bart Van Casteren en bestaat uit een 35-tal muzikanten waaronder strijkers, blazers, piano en percussie. Zij brengen steeds een bonte mix van klassieke- en hedendaagse werken, filmsoundtracks en musicalmedleys. Door de bijzondere bezetting, het veelzijdige repertoire en de grote diversiteit onder de muzikanten heeft het ensemble zich gedurende haar reeds 10-jarig bestaan ontwikkeld tot een uniek orkest.
Het Basilicakoor zingt als vierstemmig gemengd koor sinds september 2010 met een nieuwe dirigente Kathleen Hadermann. Hun kernopdracht is de muzikale omlijsting van de liturgische hoogdagen in de Basiliek van O.L.V. van Lourdes te Edegem. Vorig jaar verzorgde het koor een feestelijk kerstconcert ter gelegenheid van het 45-jarig bestaan van de basiliek. Samen met het Neretva Ensemble wil het koor nu ook buiten de basiliek zijn stem laten horen.

  • Wanneer: zaterdag 14 december (20 u.)
    en zondag 15 december (15 u.)
  • Waar: Cultuurpunt Altena, Antwerpsesteenweg 79 te Kontich
  • Tickets: voorverkoop: €9/€7 (student/65+), kassa: €10
  • Reserveren kan via de website of bel 0496/12 96 48
  • Voor meer info, neem een kijkje op neretva.be.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s