Alleen maar brave kindjes in de Altenaschool

In de barre kou gaven honderden kleuters en leerlingen van de Altenaschool een warm welkom aan Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten. De kinderen waren door het dolle heen en trakteerden de goedheiligman luidkeels op sinterklaasliedjes. De Pieten beloonden hen met allerlei lekkers.  Sint_Altena_2013
Directeur Beeckmans mocht kort enkele vraagjes stellen aan de Sint, die toegaf toch wat moe te zijn na al dat nachtwerk in gure weersomstandigheden.Sint_Altena_2013_MrBeeckmans
Vervolgens bezocht de Sint alle klassen, waar de Pieten ook het nodige kattenkwaad uithaalden.  

Kersthappening

Naar verluidt zou de Sint dit weekend terugkeren naar Spanje en volgend weekend zou de Kerstman al een bezoekje brengen aan de Altenawijk. Vergeet niet tijdig in te schrijven voor de Kersthappening op ’t pleintje in de Altenastraat  op zondag 15 december. Om ons feestjaar naar aanleiding van 50 jaar Altenawijk feestelijk af te sluiten, verwachten we jullie in de feesttent om een glaasje te drinken of om van de pens met stoemp of vidé met friet te komen smullen. Deze maaltijden worden bereid door Traiteur Omnibus, die dit jaar eervol tweede eindigde bij de Horeca Awards 2013.
Meer info en het inschrijvingsformulier vind je op altenawijk.be/kersthappening.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s