Sprookjespark Altena schenkt opbrengst aan goede doel

Op woensdag 20 november werd de eindbalans opgemaakt van Sprookjespark Altena tijdens een evaluatievergadering.  Hoewel de duizenden bezoekers van het sprookjespark geen inkom dienden te betalen en ondanks de zeer democratische prijzen aan de eet- en drankkraampjes, konden de organisatoren toch een mooi eindresultaat bekend maken. Zoals afgesproken werd een deel van de opbrengst geschonken aan het goede doel en het ander deel verdeeld onder de meewerkende verenigingen.  Een aantal van deze verenigingen en scholen stond hun deel ook af zodat uiteindelijk 1.500 euro geschonken kon worden aan twee plaatselijke goede doelen: vzw Casa di Mauro en vzw Hair in a box.

goededoelen

vlnr: Jean Gernay, Britta Coppens, Lieve Debaillie en Petra Nonneman (Casa Di Mauro), Ann Goergen (Hair in a box), Diederik Vranken


Casa di Mauro is een kleinschalige leefboerderij in opbouw in Waarloos voor mensen met een beperking en Hair in a box is een Kontichse vzw die het mogelijk maakt voor kankerpatiënten die het financieel moeilijker hebben om toch een pruik aan te schaffen. Zij waren zeer verheugd met de cheques ter waarde van 750 euro die ze elk in ontvangst mochten nemen uit handen van Wijkwerking Altenawijk, de organisatoren van Sprookjespark Altena.
Het verslag en de fotoreportage over het sprookjespark volgen weldra op deze website en in het Alternatiefje van december. In afwachting kan je de foto’s al bekijken op de Facebookpagina van het Sprookjespark.

Een Reactie op “Sprookjespark Altena schenkt opbrengst aan goede doel

  1. proficiat voor het initiatief , vooral omdat het goede doelen zijn dicht bij huis”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s