Kersthappening 15 december – feesteditie!

Beste wijkgenoot, beste sympathisant,
Je bent aanstaande zondag 15 december van harte welkom op ’t pleintje halverwege de Altenastraat (tussen de Hoogmolenlaan en de Steentjeslaan) voor de jaarlijkse kersthappening. Rond 14 u. wordt de Kerstman verwacht met paard en kar. Hij heeft beloofd de kinderen die een tekening afgeven te overladen met geschenken. De wijkwerking biedt je een glaasje gluhwein aan, maar je kan er ook terecht voor andere hartverwarmende dranken, zoals cava en jenever.  
Naar aanleiding van 50 jaar Altenawijk bieden we eenmalig ook de mogelijkheid aan om een stevig hapje te eten.  Traiteur Omnibus zal pens met stoemp en vidé met frietjes bereiden. Om organisatorische redenen vragen we je wel om uiterlijk woensdag 11 december in te schrijven voor het eten. Dat kan via het strookje in het Alternatiefje of via het online formulier. Voor de prijs moet je het in zeker niet laten!
Het belooft weer erg gezellig te worden in de Altenawijk. De inschrijvingen lopen vlot binnen. De vuurkorven en de terrasverwarmers staan al te popelen. 
kersthappening
Programma:
14 u.: blijde intrede van de Kerstman

16 – 19 u.: afsluiter feestjaar 50 jaar Altenawijk:

special

pens met stoemp of vidé met frietjes
volwassenen: €9 – kinderen: €6

Inschrijven kan ook bij Jean Gernay 0475/52.39.54, Altenastraat 33 bus 5 met vermelding van aantal volwassenen/kinderen en maaltijdkeuze. Gelieve het bedrag over te schrijven op wijkrekening BE72 4155 0604 9116.

Wedstrijd kerstversiering: prijzen voor de mooiste en origineelste gevels en voortuintjes! De winnaars worden bekendgemaakt in het eerste Alternatiefje van 2014 en via deze website.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s