Sprookjespark: voorbereidende klusdag en audities

Zaterdagnamiddag 31 augustus om 13u. start op het VNJ-terrein (Altenastraat 30, Kontich) een voorbereidende “klusdag”. Kom gerust mee knutselen aan het peperkoeken huizeke of aan het waarzeggerskraam of bouw mee aan de andere decors. Zo zal er bijvoorbeeld een decor in de vorm van een schuur gemaakt worden. Materiaal om deze schuur aan te kleden is welkom (riek, houten kar, stro, ton, …). klusdag
Ook als je een beetje verstand hebt van kostuums maken, ben je zeker welkom! Misschien heb jij een idee hoe we een vliegend tapijt of een plopmuts kunnen maken?
Breng ons gerust wat knutselmateriaal: hout, resten verf of spuitbussen, stoffen, pluche, pluimen, … of misschien heb je nog iets liggen wat met sprookjes te maken heeft zoals tuinkabouters. Lukt het niet om het te brengen dan mag je ons gerust laten weten als we het zaterdagvoormiddag mogen komen ophalen (via het contactformulier). Alvast van harte bedankt!

Diezelfde namiddag, om 14 u. starten in het VNJ-lokaal de audities en een stemmentest voor het optreden van Contios, de Reus van Kontich:

stemtest

Naast de verschillende hoofdpodia in het sprookjespark zullen her en der ook figuranten of sprookjestaferelen in het park te zien zijn. Wil je hier graag aan meewerken, laat het ons dan zo snel mogelijk weten en kom eventueel dit weekend even langs zodat we je kunnen helpen bij het zoeken naar de juiste kostuums en attributen.

Kom gerust dit weekend een kijkje nemen aan het VNJ-lokaal:
zaterdag 31 augustus, 13 u. – 19 u., Altenastraat 30, Kontich.

Een Reactie op “Sprookjespark: voorbereidende klusdag en audities

  1. Dag,
    Wij konden er op 31/08 niet bij zijn maar hebben jullie nog helpende handen nodig?
    Mvg,

    Diane Bruneel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s