Sprookjespark Altena

Er was eens…

… een prachtig park in Kontich, het Altenapark genaamd.
Op zaterdagnamiddag 12 oktober 2013 zal het omgetoverd worden tot een fabelachtig sprookjespark. Laat je onderdompelen in de magische sfeer van fabeltjesland en ontmoet je sprookjeshelden in levenden lijve.
facebookaffiche2
Verspreid over het Altenadomein worden de leukste sprookjes gebracht door enthousiaste acteurs, vertellers, dansers, muzikanten en figuranten. Je zal ogen tekort komen! En wie weet, komt er die dag ook heel hoog bezoek!

Trek je zevenmijlslaarzen aan en volg het spoor van kruimeltjes, maar trap niet op de kaboutertjes en wees niet bang voor de roze wolf! Eet je buikje rond aan de verrukkelijke trollendrollen, snoep feeënhaar naar hartenlust, neem een hap van een sappig rood appeltje of zet je tanden in het peperkoeken huizeke.

Dit wil je voor geen geld missen, dus noteer deze datum nu al in je agenda. Sprookjespark Altena is gratis toegankelijk voor jong en oud. De ideale uitstap voor de hele familie. Kom voor alle zekerheid verkleed als je favoriete sprookjesfiguur, zo niet word je misschien omgetoverd in een kikker!

facebook elfjeWord fan van Sprookjespark Altena op Facebook en blijf zo op de hoogte: www.facebook.com/sprookjespark.

Dit is een organisatie van Wijkwerking Altenawijk naar aanleiding van 50 jaar Altenawijk, in samenwerking met tal van verenigingen en scholen uit Kontich en omstreken en met de steun van het gemeentebestuur van Kontich. De coördinatie gebeurt door Britta Coppens en Diederik Vranken.

Heb je nog een attribuut, kostuum of decorstuk liggen dat in ons sprookjespark past of als wil je figureren, acteren, regisseren, maquilleren of wat dan ook – individueel of met je vereniging – laat het ons dan zeker weten!

Nog … keer slapen en het is zover!

Meer info op www.altenawijk.be/sprookjespark.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s