Vrolijk Toneel Initiatief (VTI) presenteert: STORM!

VTI-Toneel2013

Een regenachtige dag. In internetcafé ‘Komputerkafé’ komen een aantal mensen schuilen voor de neergutsende regen. Het giet zo hard dat eigenaar Patrick Cramers en zijn vennoot Koen beslissen om uitzonderlijk over de middag open te blijven. Niemand wil namelijk door dit noodweer naar huis, zeker nadat ze te weten komen dat het openbaar vervoer helemaal plat ligt. Het toneelstuk ‘Storm!’ gaat over de gevolgen van een superstorm die gigantische proporties aanneemt en die aantoont dat de mens machteloos staat als de natuur haar krachten toont.

In zaal de Vleugel van de Altenaschool. Meer info: zie affiche. Het is aan te raden om kaarten in voorverkoop te kopen, kwestie van zeker te zijn dat er nog plaats is.

storm

Op zaterdag 20 april 2013 om 13 uur vindt een speciale voorstelling plaats voor het goede doel Pieter Van de Poel, t.v.v. de Damiaanactie.
Reserveren voor deze speciale voorstelling doe je via vgow@vtikontich.be.
Graag vermelden hoeveel kaarten je bestelt van 10 euro (volwassenen) en hoeveel van 5 euro (studenten) en vermelden op welke naam ze worden gezet. Gelieve ook expliciet te vermelden dat je reserveert voor de voorstelling voor ‘Het Goede Doel Pieter Van de Poel’.
De gereserveerde kaarten worden op naam aan de kassa gelegd, waar ze ook betaald worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s