Vuurfeesten

Op zaterdagavond 23 februari 2013 vonden op de terreinen van het VNJ in de Altenastraat Vuurfeesten plaats. Terwijl de aanwezigen er konden genieten van een glaasje glühwein of jenever, een kopje koffie, een warme chocolademelk of een wat frissere drank en zich te goed deden aan de verrukkelijke smoutebollen en hotdogs, konden ze zich verwarmen aan de vuren die op verscheidene plaatsen opgesteld waren. Deze vuren brachten gezelligheid en waren op deze koude winterdag zeer welkom.vuurfeest-fb
Verspreid over de avond was er ook heel wat randanimatie. Tijdens de eerste uren werd er voor de jongere kinderen een spannende riddervertelling gehouden. Wat later supporterden die ook met heel veel plezier tijdens een ridderspektakel. Om het geheel compleet te maken, waren er verspreid over de avond ook enkele zeer mooie vuureffecten te zien. Conclusie: het was een zeer geslaagde en sfeervolle winteravond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s