Kerst op ’t Pleintje – zondag 16 december vanaf 14u

kersthappening2

Gezelligheid troef ! Voor jong en minder jong !

De Kerstman heeft beloofd er ook weer bij te zijn dit jaar. Met wat geluk zie je hem weer door de wijk rijden met paard en kar.  Vanaf 14u verwachten we de kinderen in de tent op het pleintje in de Altenastraat (het stuk gelegen tussen de Hoogmolenlaan en Steentjeslaan). Hij heeft voor jong en oud een drankje en een hapje en voor de brave kinderen een pakje vol verrassingen. Vergeet niet een mooie tekening mee te brengen voor de Kerstman.

vuurkorf2

Vanaf 15u trakteert de Kerstman op een warme choco of een glühwein. Ook het jeneverkraam zal niet ontbreken. Kom gerust een glaasje drinken. Voorgaande jaren ging het er heel gezellig aan toe. Vergeet niet je buren mee te brengen. We verwachten je in onze tent of rond de vuurkorven.

Gezien het succes van vorig jaar vragen we aan de wijkbewoners die zeker aanwezig zullen zijn, om te verwittigen zodat de Kerstman niemand moet ontgoochelen. Inschrijven is niet verplicht, maar met een seintje zou de organisatie u zeer dankbaar zijn.
Tot zondag!
De Kerstman
Contactpersoon: Jean Gernay (jean.gernay@skynet.be of 0475/52.39.54)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s