Buurtfeest lancering Ford B-max uitgesteld

Ford heeft in extremis beslist dat de buurtfeesten dan toch worden uitgesteld tot de lente van 2013. De Familie Vranken die dit feest won, staat uiteraard volledig achter deze beslissing. Zij waren net als enkele andere winnaars vragende partij om het feest uit te stellen.
Zij zullen de genodigden alsnog ontvangen, maar het feestprogramma wordt geschrapt. Er staat ondermeer een kindvriendelijke herfstwandeling op het programma en er zal rustig gekeuveld worden rond de vuurkorven. Op die manier wensen ze hun solidariteit te betonen voor de getroffen werknemers van Ford Genk en hun families. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s