Groot buurtfeest op 27 oktober

We zijn diep geraakt door de aangekondigde sluiting van Ford Genk en bieden alle getroffen werknemers en hun familieleden ons oprecht medeleven aan !  

Op zaterdag 27 oktober vindt in onze Altenawijk een groot buurtfeest plaats van 14u – 17u: De Open Schuifdeurdag. Dit buurtfeest werd gewonnen door een gezin uit onze wijk met een fotowedstrijd van Ford in het kader van de lanceringsactie van de gloednieuwe Ford B-max. Hieronder zie je hun originele winnende inzending.

Met deze uiterst originele inzending voor de fotowedstrijd schoten onze wijkbewoners de hoofdvogel af: een groot buurtfeest.

Het is een echt buurtfeest dat enkel toegankelijk zal zijn voor genodigden. Woon je in de wijk en herken je het gezin op bovenstaande foto en werd je nog niet uitgenodigd, neem dan snel contact met hen op!
Tijdens het buurtfeest kan je niet alleen in primeur de B-max bewonderen. Er valt nog veel meer te beleven: de kinderen kunnen zich uitleven in een heus kinderdorp en voor de volwassenen wordt ook het nodige spektakel voorzien. Wij zijn alvast benieuwd welk wereldrecord die dag zal sneuvelen !

Als onze wijkgenoten er in slagen het origineelste en creatiefste buurtfeest te organiseren en er zo veel mogelijk mee in de pers komen, maken ze zelfs kans om de nieuwe Ford B-max te winnen.
Het belooft in alle geval een spetterend buurtfeest te worden met tal van verrassingen. De organisatoren wensen daar nog niets over prijs te geven om de inrichters van de andere buurtfeesten niet op ideeën te brengen. De genodigden kunnen de voorbereidingen allemaal volgen op een uitgebreide Facebookpagina. Om deze te kunnen bekijken, zal je eerst moeten zorgen dat  je uitgenodigd wordt…

Onze wijk is er helemaal klaar voor ! Het wordt een feestje dat ze bij Ford niet snel zullen vergeten !

Meer informatie over de wedstrijd vind je op deze pagina.

De fantastische B-max kan je op deze site bewonderen. Let vooral op het unieke “easy-access”-deursysteem!

Deel gerust dit bericht op je Facebookpagina! (zie knopje hieronder)

3 Reacties op “Groot buurtfeest op 27 oktober

  1. Super! Proficiat!

  2. Oh, geweldig!!!! Gaat super worden, wij komen allemaal heeeeeel graag. Die B-max is de MAX!!!

  3. Dat is de max! wij komen graag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s