Kerstconcert Altenakoor

Het Altenakoor en de Wijkwerking

verwachten U

Adeste fideles

woensdag 14 december 2011
om 20 u., toegang vanaf 19.30 u.
in de Altenakapel, Antwerpsesteenweg Kontich
Bijdrage in de kosten: 8 €
(Receptie aangeboden door de koorleden inbegrepen.)

De wijkwerking is blij dat ze samen met het Altenakoor weer een prachtig concert kan organiseren. Het eerste thema is ‘de verwachting’ met een krachtige Vlaamse inzet ‘Wij komen tezamen’, wat eigenlijk ook het thema van het concert is. Er volgen dan enkele mooie internationale kerstliederen om geleidelijk over te gaan naar ‘Moeder en Kind’, gevolgd door mooie Vlaamse liederen en een mooi lied uit Oberschlesien.
Er volgt dan natuurlijk weer een samenzang zodat u mee aan de kerstsfeer kunt bouwen. We voorzien dit jaar opnieuw een instrumentale sfeerschepping en een kerstverhaal.
Zoals vorig jaar is er ook weer een klein podium waar enkele kleine groepjes van onze zangers en zangeressen het beste van hun kunnen zullen brengen.
Volgende thema’s zijn dan ‘De Herders’, ‘Vreugde voor de geboorte van het kind’, met een aankondiging van ‘De Koningen’.
Ten slotte volgt dan nog ’Vrede op aarde’ om dan te sluiten met een negro spiritual die iedereen verkondigt dat ‘De Christus is geboren’.
Uiteraard zit er tussen al die thema’s samenzang, zodat je actief kunt deelnemen aan de kerstsfeer.  En zoals we al zo dikwijls hebben verkondigd, trachten wij net iets meer te brengen dan de klassieke commerciële Kerstconcerten. Het koor legt o.l.v. dirigent André Moennaert vooral de nadruk op bezinning en echte Kerstsfeer.

Info: 03/457 37 51   of    andre.moennaert@belgacom.net

W.A.W.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s