Tentoonstelling Staf Van Elzen – Joris Olyslaegers In Reflectie 2011

Als vervolg op de tentoonstelling Staf Van Elzen – Joris Olyslaegers IN BEELD in september 2010, vond gedurende de maand september 2011 de tentoonstelling Staf Van Elzen – Joris Olyslaegers IN REFLECTIE plaats in de kapel van Cultuurpunt Altena. Tal van kunstenaars lieten zich inspireren door Staf Van Elzen of Joris Olyslaegers met een zeer gesmaakte tentoonstelling tot gevolg.
Jacqueline Kerckhofs won  de publieksprijs met haar schilderij Zonnebloemen.
 
In reflectie StafVanElzen JorisOlyslaegers (2) In reflectie StafVanElzen-JorisOlyslaegers (5) In reflectie StafVanElzen-JorisOlyslaegers In reflectie StafVanElzen-JorisOlyslaegers (10) In reflectie StafVanElzen-JorisOlyslaegers (11) In reflectie StafVanElzen-JorisOlyslaegers (9)
In reflectie StafVanElzen-JorisOlyslaegers (8) In reflectie StafVanElzen-JorisOlyslaegers (14) In reflectie StafVanElzen-JorisOlyslaegers (15) In reflectie StafVanElzen-JorisOlyslaegers (13) In reflectie StafVanElzen-JorisOlyslaegers (7) In reflectie StafVanElzen-JorisOlyslaegers (1)  
Staf Van Elzen woonde vele jaren in de Altenawijk en legde ondermeer de plaatselijke landschappen vast op doek. Meer hierover op deze website op de pagina over Staf Van Elzen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s